Čisti ekstrakt zelene kave

preuzeto sa: dijeta.hr

O zelenoj kavi je mnogo toga napisano u zadnje vrijeme te smo svi upoznati sa njezinim benefitima i načinom djelovanja.

Do sada se na tržištu RH prodavala u mnogo oblika, od mješavine s instant kavama do tableta. Također se na tržištu nalaze mnoge lažne kave koje od ekstrakta zelene kave nemaju ništa, osim imena.

Q-labos Green coffee pure extrakt, kako mu i ime samo govori je čisti ekstrakt zelene kave bez ikakvih dodataka (koje ste do sada plaćali po cijeni ekstrakta). I to sa vrlo visokim udjelom klorogenične kiseline ((Chlorogenic acid) Klorogenična kiselina po HPLC 51,24%)), što je iznimno visoka vrijednost jer se u farmaceutskoj industriji koristi 45% Clorogenic acid.

Na Hrvatskom tržištu dolazi u dva pakiranja: od 20grama (dostatno za 20 dana), te od 65grama(dostatno za 65 dana).

Q-labos proizvodi su garancija kvalitete i djelovanja proizvoda. Svi proizvodi koji nose oznaku Q-labos garantiraju klijentima, da smo se pobrinuli da u svakome trenutku dobivaju najkvalitetniji proizvod koji se trenutačno nalazi na svjetskom tržištu. Svi proizvodi Q-labos prodaju se isključivo u ljekarnama ili putem našeg web shopa. S time izbjegavamo pojavu lažnih proizvoda sumnjivog podrijetla.

 

Način primjene je također vrlo jednostavan, jer više ne morate piti tablete koje obično i zaboravite, ili piti napitke okusa koji vam jednostavno ne odgovaraju.

Jednostavno stavite preporučenu dnevnu količinu od 1 grama u bilo koji svoj omiljeni pripremljeni napitak (kava, čaj, sok itd).

Tablete sa visokim udjelom ekstrakta su cca.800 mg, a upotrebom čistog koncentrata to je 1000 mg.

Jedno pakiranje na taj način upotrebe vam je dostatno za cca. 65 dana, što ovaj proizvod čini vrlo povoljnim u usporedbi sa konkurencijom.

Način primjene: Jedan do dva puta dnevno (400 do 1000 mg), prije obroka.

Proizvod se može uzimati zasebno ili se može miješati sa drugim namirnicama (npr. kava, čaj, hladni napici).

 

Sastojci u dnevnoj dozi 1g: Ekstrakt zelene kave Green coffee extract, 100%=1g))

Ekstrakt zelene kave (Green Coffee Bean Extract 100%) sa visokim udjelom klorogenične kiseline (Chlorogenic acid)

Klorogenična kiselina po HPLC 51,24%

Kofein po HPLC 2.8%

Upozorenje: Ne preporučuje se djeci ispod 16 godina, osobama starijima od 65 godina, trudnicama, dojiljama i osobama osjetljivim na kofein.

Napomena (prema čl.6. Pravilnika o dodacima prehrani (NN,br.46/11 i 41/13)): Držati van dohvata male djece.

Preporučen dnevne doze ne smiju se prekoračiti

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani

Kod uzimanja lijekova molimo konzultirajte Vašeg liječnika

Čuvati u zatvorenoj ambalaži, na hladnom i tamnom mjestu

Konzumiranjem Zelene kave uz zadovoljstvo dolaze i rezultati;

Zelena kava je napitak koji se sastoji od zrna zelene kave a pomažu apsorpciji šećera, masti i škroba iz hrane te na taj način smanjuje količinu kalorija koje unosimo u organizam.

Istraživanja objavljena u međunarodnom časopisu «Journal of International Medical Research» kojim se dokazuje da zelena kava pomaže ljudima da na prirodan način gube tjelesnoj težini 
Zelena kava za mršavljenje je proizvod dobiven od vrhunske kvalitete zrna organske kave a njeno pijenje se može uklopiti u svakodnevni život ljudi. Zadovoljstvo ispijanja kave zamjeni se sa Zelenom kavom ne mijenjajući navike niti okuse Vaše kave.
Zelena kava - GreenCoffee™ Qlabos - je jedinstven proizvod temeljen na vlastitom zaštićenom receptu.

(Qlabos Esktrakt zelene kave DOKAZANO NE SADRŽI SIBUTRAMIN)

Sastojci u Zelenoj kavi priječe apsorpciju glukoze u crijevima te tako reguliraju probavu.
Zelena kava sadrži antioksidanse i kao takav proizvod poznata je u borbi protiv starenja. Sadrži antioksidanse koji sprječavaju nastanak slobodnih radikala supstance koja uzrokuje oštećenje stanica i nastanak bolesti 

AKTIVNI SASTOJCI u Zelenoj kavi su; klorogenska kiselina i polifenol, koji  se koristi u hrani a ograničava apsorpciju glukoze u tankim crijevima te na taj način regulira metabolizam.
Priječeći aktivnost glukoze-6-fosfotaze, ograničava ulazak glukoze u krvotok te omogućava oslobađanje triglicerida iz tkiva adipoze. 
 

Klorogenična kiselina
Klorogenična kiselina je obitelj esterere formirana između pojedinih trans cimetnih kiselina i kininske kiseline. Glavni je fenolski  sastojak u kavi
Pronalazi se rastapanjem u biljkama i može biti izoliran iz voća. Ovaj sastojak je već dugo poznat kao antioksidant, usporava distribuciju glukoze u krvotok poslije jela.  Felonična kiselina i 5-kafeolna-kinin kiselina: kombinacija klorogenične kiseline sa ostalim komponentama zrnja kave također doprinose usporavanju distribucije glukoze u krvotok  poslije jela.

 

 

(U tekstu navedeni podaci su dosadašnji  rezultati ispitivanja i nisu garancija djelovanja. Svaka osoba je specifična i ima različite rezultate djelovanja).

Način čuvanja: 
Držati na suhom mjestu, na sobnoj temperaturi.


UPUTSTVO ZA UPORABU

Jednu do dvije priložene žličice dnevno, 400 do 1000 mg.

Proizvod se može uzimati zasebno ili se može miješati sa drugim namirnicama (npr. kava, čaj, hladni napici).